×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

لیست اخبار صفحه :15
بيست ‌ودومين جشنواره تحقيقاتي علوم پزشکي رازي

بيست ‌ودومين جشنواره تحقيقاتي علوم پزشکي رازي

بيست‌ودومين جشنواره تحقيقاتي علوم پزشکي رازي صبح روز دوشنبه، 27 دي ماه با حضور وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و معاون اول رئيس‌جمهور در دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار شد. جشنواره تحقيقاتي علوم پزشکي رازي، همه ساله به منظور تجليل از محققين برجسته ايراني داخل و خارج از کشور و محققان منطقه خاورميانه و کشورهاي عضو آيسسکو جهت معرفي فعاليت‌هاي تحقيقاتي برتر علوم پزشکي با تأکيد بر جنبه‌هاي نو‌آوري در دو قسمت داخلي و خارجي برگزار مي‌گردد.

ارتقاء عضو هيئت علمي

ارتقاء عضو هيئت علمي

اينجانب دکتر عطيه آموزگار، فوق تخصص غدد درون ريز و متابوليسم، در سال 1370 وارد دانشگاه علوم پزشکي ايران شدم و در سال 77 به عنوان پزشک عمومي، فارغ التحصيل گرديدم

پاي ديابتي (The Diabetic Foot )

پاي ديابتي (The Diabetic Foot )

بيماري هاي غير واگير از جمله بيماري هاي قلبي-عروقي و ديابت قندي شايع ترين علل مرگ ومير در دنيا محسوب مي شوند. ديابت قندي سندرمي شامل اختلا لهاي متابوليکي، عروقي و عصبي وابسته به هم مي باشد. مشخصه اختلال متابوليکي، تغيير متابوليسم کربوهيدرات ها، چربي ها و پروتئين ها ناشي از کمبود نسبي يا مطلق ترشح انسولين و يا مقاومت نسبت به اثر انسولين در سلول هاي هدف است.

پژوهشکده غدد در آينه جشنواره ابوريحان بيروني

پژوهشکده غدد در آينه جشنواره ابوريحان بيروني

فدهمين جشنواره پژوهشي ابوريحان بيروني در تاريخ يکم دي ماه 95 به همت دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي برگزار شد. پژوهشکده علوم غدد درون‌ريز و متابوليسم مطابق سنوات پيشين حضوري پر رنگ در اين جشنواره داشت. در بخش پژوهشگران برگزيده با رتبه استاد گروه آموزشي پايه دکتر پروين ميرميران، رياست مرکز تحقيقات تغذيه توانست رتبه نخست را به خود اختصاص دهد. همچنين دکتر مريم توحيدي در گروه آموزش باليني با رتبه علمي دانشيار موفق به کسب رتبه دوم شد.

سمپوزيوم درمان‌هاي دارويي غيرانسوليني در ديابت

سمپوزيوم درمان‌هاي دارويي غيرانسوليني در ديابت

با توجه به گسترش روزافزون تعداد مبتلايان به ديابت طي دو دهه اخير و چشم‌انداز شيوع رو به تزايد آن، اين بيماري به يک معضل بهداشتي جدي در سراسر جهان تبديل شده و محققان به طور مستمر در پي يافتن راههايي براي کنترل آن و بهبود کيفيت زندگي مبتلايان به ديابت هستند.

گردهمايي علمي انجمن سردبيران

گردهمايي علمي انجمن سردبيران

طبق روال همه ساله، گردهمايي علمي انجمن سردبيران نشريات علوم پزشکي ايران به دبيري علمي دکتر فرزوان کريمي متخصص ايمونولوژي و عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي، در تاريخ نهم دي ماه در تالار پيامبر اعظم (ص) پژوهشکده علوم غدد درون‌ريز و متابوليسم برگزار شد.

مجمع عمومي و انتخابات انجمن سردبيران نشريات علوم پزشکي ايران

مجمع عمومي و انتخابات انجمن سردبيران نشريات علوم پزشکي ايران

نظر به خاتمه دوران مديريت هيات مديره انجمن سردبيران نشريات علوم پزشکي ايران، جلسه مجمع عمومي و پنجمين دوره انتخابات هيات مديره انجمن، همزمان با گردهمايي علمي در تاريخ نهم دي ماه 95 در محل پژوهشکده علوم غدد درون ريز و متابوليسم برگزار شد.

راه‌اندازي سامانه جامع ديابت

راه‌اندازي سامانه جامع ديابت

شرکت دانش بنيان پژوهش کاو آفاق وابسته به پژوهشکده علوم غدد درون‌ريز و متابوليسم اقدام به راه‌اندازي سامانه جامع ديابت نمود که فاز اول آن در قالب درمانگاه تخصصي ديابت ثمين در تاريخ بيست و سوم آبان ماه افتتاح شد.

یازدهمين کنگره بين المللي غدد درون ريز و متابوليسم

یازدهمين کنگره بين المللي غدد درون ريز و متابوليسم

يازدهمين کنگره بين المللي غدد درون ريز و متابوليسم از تاريخ دوازدهم لغايت چهاردهم آبان ماه به همت پژوهشکده علوم غدد درون ريز و متابوليم و انجمن متخصصين غدد درون ريز ايران در محل مرکز همايش هاي ابوريحان دانشگاه شهيد بهشتي برگزار شد. در مراسم افتتاحيه اين کنگره دکتر رضا ملک زاده معاونت تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت به عنوان مقام افتتاح کننده طي سخناني به تشريح روند رو به رشد پژوهش و توليد علم در کشور و خصوصاً در رشته غدد درون ريز و متابوليسم پرداخت و در عين حال معيارها و آمارهاي ساير رشته ها و گروهها را نيز مقايسه کرد.

بازديد معاونت تحقيقات و فناوري از پژوهشکده

بازديد معاونت تحقيقات و فناوري از پژوهشکده

دکتر رضا ملک زاده معاونت فناوري و تحقيقات وزارت بهداشت در تاريخ پنجم آبان ماه از پژوهشکده علوم غدد درون‌ريز و متابوليسم ديدار و در جلسه شوراي پژوهشي شرکت کرد. دکتر ملک زاده در آغاز سخنان خود گزارشي که از بررسي ايشان بابت عملکرد پژوهشکده تهيه شده بود را ارائه داد و ضمن آن از فعاليت پرسنل به ويژه شخص دکتر عزيزي در توليد پژوهش‌هاي اصيل تقدير کرد. وي با اشاره به افزايش نمايه شدن‌هاي ايران به بالاترين سطح منطقه، تلاش‌هاي محققان را ارزشمند توصيف و چشم انداز روشني را پيش‌بيني کرد.

تنظیمات قالب