اولویت های پژوهشی مرکز تحقیقات تغذیه و غدد درون ریز:
تعیین عادات، الگوها و عوامل تغذیهای در ارتباط با عوامل خطر بیماریهای غدد درون ریز (دیابت/سندرم متابولیک/قلبی عروقی/تیروئید/سرطان)
مداخلات تغذیهای برای کاهش بیماریهای غدد درون ریز
طراحی و اجرای مطالعات پایه در ارتباط با تغذیه و بیماریهای غدد درون ریز
بررسی عوامل تغذیهای موثر بر رشد و تکامل و اندوکرینولوژی تولیدمثل
تهیه و تدوین گزارش از دادههای موجود کشوری
توسعه و اعتبار سنجی ابزارهای تشخیصی وضعیت تغذیه
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود