×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1398/07/09 - 09:47
  • بازدید : 363
  • تعداد بازدید : 43
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

آغازی بر همکاری جدید بین مراکز علمی

پژوهشکده علوم پایه شامل مراکز تحقیقاتی فیزیولوژی، بیوشیمی و تغذیه و مرکز تحقیقات علوم تشریحی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی کاشان از مراکز پژوهشی جدیدالتاسیس کشور است.

پژوهشکده علوم پایه شامل مراکز تحقیقاتی فیزیولوژی، بیوشیمی و تغذیه و مرکز تحقیقات علوم تشریحی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی کاشان از مراکز پژوهشی جدیدالتاسیس کشور است.

نظر به توفیقاتی که پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم طی سالیان فعالیت خود کسب نموده، ریاست و اعضاء هیئت علمی پژوهشکده علوم پایه، این مرکز را به عنوان الگو مد نظر قرار داده و جهت آشنایی و اخذ راهنمایی در راستای پیشبرد اهداف خود در تاریخ دهم شهریورماه در قالب هیاتی از پژوهشکده غدد دیدار کردند.

در آغاز این دیدار پس از خیر مقدم آقای دکتر عزیزی فیلم معرفی پژوهشکده به تمایش درآمد.

سپس دکتر آزیتا زاده وکیلی، معاونت پژوهشی پژوهشکده طی بیاناتی ساختار پژوهشکده را ضمن نمایش اسلاید برای حاضران تشریح کرد و ضمن آن با جزئیات بیشتری به توضیح فعالیتها، جدول سازمانی، تولیدات و دستاوردهای پژوهشکده در عرصه‌های داخلی و بین‌المللی پرداخت.

وی در سخنان خود همکاری‌های پژوهشکده با سازمان بهداشت جهانی، مراکز علمی بین‌المللی، فعالیت‌های آموزشی و تربیت نیروی انسانی و نیز مطالعه قند و لیپید تهران را نیز ارائه نمود و در خاتمه فرایندهای تصویب و اجرای طرح‌های پژوهشی در پژوهشکده را برای مهمانان بیان و هر مرحله را به شکلی اجمالی توضیح داد.

سپس پرسش و پاسخ در موارد مختلف مطرح شد و بعد از آن زمینه‌های همکاری در حوزه‌های مشترک با توجه به اولویتهای انجام پذیرفته در پژوهشکده علوم پایه توسط مسئولین ذیربط آن پژوهشکده به شکل فهرست اظهار شد و در دنبال آن ابراز امیدواری شد تا این ظرفیتها به همکاری مشترک این دو مرکز علمی و تولید دانش بیانجامد.

در ادامه جلسه مسئولان و اعضای هیئت علمی پژوهشکده علوم پایه، هریک جداگانه به بیان اهداف راهبردی خود پرداخته و رئوس فعالیت‌های مراکز تحقیقاتی متبوع خود را معرفی و ظرفیتهای مشترک را مورد ارزیابی قرار دادند و بر این اساسا به پیشنهاد دکتر عزیزی به ترتیب دکتر فهیمه رمضانی، ریاست مرکز تحقیقات اندوکرینولوژی تولید مثل، دکتر پروین میرمیران، ریاست مرکز تحقیقات تغذیه، دکتر اصغر قاسمی، ریاست مرکز تحقیقات فیزیولوژی غدد و دکتر فرزاد حدائق ریاست مرکز تحقیقات بیماریهای متبولیک به عنوان افرادی که بیشترین ارتباط پژوهشی را با موارد مطروحه داشتند با تمرکز بر طرح‌های در دست اجرا، توضیحات بیشتری در خصوص امکانات بالقوه همکاری مشترک ارائه شد.

همچنین دکتر شهرام علمداری معاونت پشتیبانی پژوهشکده تجارب مشابه قبلی از ارائه الگو به مراکز تحقیقاتی دیگر از سوی پژوهشکده را با ذکر روند پیشرفت آنها بیان کرده و با تاکید بر تقدم برنامه بر ساختار، سرفصل‌های لازم تدوین برنامه راهبردی و نیز الزامات آن را برای شرکت کنندگان تشریح و راهنمایی نمود.

در پایان جلسه دکتر عزیزی به جمع بندی مطالب پرداخت. وی طی سخنان خود با یادآوری پیشرفتهای جمهوری اسلامی در سایه توجهات مقام معظم رهبری در حوزه علوم در کنار معنویت، پژوهش را به عنوان یکی از وظایف اصلی اعضای هیئت علمی عنوان نمود. سپس تدوین تفاهم نامه ابتدایی را پیشنهاد دادند که در برگیرنده حمایتهای مدیریتی، طرح‌های تحقیقاتی مشترک، گردهمایی علمی مشترک، برگزاری دورههای مشترک آموزش و نهایتا تحقیقات مشترک خاص ذیل تفاهم نامه اصلی جداگانه بین مراکز تحقیقاتی هدف باشد.

  • گروه خبری : اخبار عمومی,آرشيو اخبار
  • کد خبر : 83355
کلید واژه
تنظیمات قالب