×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

لیست اخبار صفحه :9
دانشيار دانشگاه کليولند در پژوهشکده غدد

دانشيار دانشگاه کليولند در پژوهشکده غدد

بررسي نتايج جراحي هاي محدود کننده دستگاه گوارش که عمدتاً به منظور درمان چاقي هاي مفرط به شيوه هاي مختلف انجام مي پذيرفته نشاندهنده بهبود وضعيت شاخص هاي متابوليکي افراد تحت معالجه بوده به اين مفهوم که افراد وضعيت بهتري از لحاظ قند و چربيهاي خون پيدا کردند و اين امر منجر به بروز اين تفکر در بين دانشمندان شد که جهت درمان ديابت ديابت و کاهش پيامدهاي آن از اين روشها استفاده شود که طي ساليان اخير به شدت مورد استقبال مجامع علمي قرار گرفت به نحوي که عنوان "جراحي متابوليک "به اين گروه از جراحي ها اطلاق مي شود.

سمپوزيوم تومورهاي تيروئيد

سمپوزيوم تومورهاي تيروئيد

يکصد و پنجاه و دومين سمپوزيوم پژوهشکده علوم غدد درون ريز و متابوليسم تحت عنوان تومورهاي تيروئيد در تاريخ بيست و دوم شهريورماه برگزار گرديد.

سمپوزيوم درمان استئوپروز

سمپوزيوم درمان استئوپروز

از استئوپروز يا پوکي استخوان به عنوان بيماري خاموش ياد مي‌شود. ابتلا به اين بيماري با توجه به شيوع آن، بار اقتصادي کلاني را به سبب ناتواني‌هاي حاصله در جمعيت بر نظام بهداشتي و درماني کشور و نيز بهره وري عمومي وارد مي‌کند. بنابه اهميت اين موضوع يکصد و پنجاه و يکمين سمپوزيوم پژوهشکده علوم غدد درون ريز و متابوليسم به موضوع درمان استئوپروز اختصاص يافت.

مجمع عمومي انجمن غدد

مجمع عمومي انجمن غدد

رگزاري انتخابات به صورت الکترونيک در بسياري از کشورهاي توسعه يافته و نيز انجمن‌هاي علمي مرسوم مي‌باشد. زمينه مستندسازي رزومه کانديداها و شعارهاي تبليغاتي آنها و همچنين امکان دسترسي به صندوق انتخابات از راه دور و و از هر کجاي دنيا از جمله مزاياي اين روش محسوب مي‌شود.

"پزشکي شخصي" دستاورد طرح ژنوم انساني ايرانيان/انتقاد از افزايش بي‌رويه شرکت‌هاي دانش‌بنيان

"پزشکي شخصي" دستاورد طرح ژنوم انساني ايرانيان/انتقاد از افزايش بي‌رويه شرکت‌هاي دانش‌بنيان

دکتر فريدون عزيزي استاد ممتاز و پژوهشگر برتر کشور و از چهره‌هاي ماندگار کشور در حوزه علوم پزشکي است که طي 30 سال اخير خدمات ارزنده‌اي در حيطه بهداشتي و درماني کشور ارائه کرده، از مهمترين آن‌ها مي‌توان به "بررسي اختلالات ناشي از کمبود يد و تاثير نمک يددار و محلول‌هاي روغني در پيشگيري از آن‌ها"، "طرح قند و ليپيد تهران" با هدف شناسايي و کنترل عوامل خطر بيماري‌هاي غير واگير، "تهيه نقشه گواتر کشور"، "بررسي استانداردهاي رشد و بلوغ"، تشکيل "مرکز پژوهش‌هاي علمي‌و درماني مصدومين شيميايي" در زمان جنگ و ده‌ها دستاورد ديگر اشاره کرد

برنامه آموزش ديابت

برنامه آموزش ديابت

ديابت به عنوان يک بيماري غير واگير مهم که به عنوان يک اپيدي نو ظهور در سطح جهان در برابر سيستمهاي بهداشتي قد علم کرده به شکل روزافزوني رو گسترش بوده و ظرفيت سازي نيروي انساني توانمند براي کنترل اين بماري از ضروريات نظام سلامت به شمار مي آيد.

زارش بيست و پنجمين کنگره چاقي اروپا

زارش بيست و پنجمين کنگره چاقي اروپا

اين کنگره به عنوان يکي از معتبرترين مجامع علمي دنيا با موضوعيت چاقي از 23 لغايت 26 ماه گذشته در وين پايتخت اطريش برگزار شد. دکتر فيروزه حسيني و نازنين مصلحي به عنوان دو تن از محققان پژوهشکده علوم غدد درون ريز و متابوليسم که داراي مقالات پذيرفته شده در اين کنگره بودند گزارش حضور خود را در تاريخ دوازدهم تيرماه در جمع پژوهشگران و اعضاي هيئت علمي پژوهشکده ارائه دادند.

 کتاب سي سال تلاش براي کنترل اختلال‌هاي ناشي از کمبود يد در جمهوري اسلامي ايران

کتاب سي سال تلاش براي کنترل اختلال‌هاي ناشي از کمبود يد در جمهوري اسلامي ايران

کتاب سي سال تلاش براي کنترل اختلال‌هاي ناشي از کمبود يد در جمهوري اسلامي ايران به قلم دکتر حسين دلشاد و دکتر فريدون عزيزي به تازگي توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي و با همکاري پژوهشکده علوم غدد درون ريز و متابوليسم به چاپ رسيده است.

نتايج مطالعات بومي، راهگشاي پيشگيري از مرگ و مير

نتايج مطالعات بومي، راهگشاي پيشگيري از مرگ و مير

برحسب آمار رسمي منتشر شده بيماريهاي قلبي عروقي سالهاست در صدر جدول عوامل مرگ ومير در ايران قرار دارد. اينکه چه عوامل خطري باعث بروز و شيوع اين دسته از بيماريها مي‌شود توسط بسياري از محققان در جوامع مختلف مورد بررسي قرار گرفته و ما امروزه به خوبي اين عوامل را مي‌شناسيم اما مطالعه در خصوص مهار اين عوامل بسيار اندک است. دکتر فرزاد حدائق رياست مرکز تحقيقات و پيشگيري ازبيماريهاي متابوليک پژوهشکده علوم غدد درون ريز و متابوليسم به همراه گروه همکاران خود اخيراً موفق به انتشار مقاله‌اي با عنوان روند 12 ساله عوامل خطر بيماريهاي قلبي عروقي در بيماران مبتلا به اين اختلال گرديده است. نتايج اين پژوهش که در بستر مطالعه قند و ليپيد تهران با پيگيري 12 ساله 282 نفر مبتلا به اختلالات قلبي حاصل شده مي‌تواند در زمينه پيشگيري سطح سوم و کاهش مرگ و ميرهاي ناشي از اين بيماري کاربرد داشته باشد.

تنظیمات قالب