×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1395/08/29 - 10:18
  • بازدید : 1708
  • تعداد بازدید : 43
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

راه‌اندازي سامانه جامع ديابت

شرکت دانش بنيان پژوهش کاو آفاق وابسته به پژوهشکده علوم غدد درون‌ريز و متابوليسم اقدام به راه‌اندازي سامانه جامع ديابت نمود که فاز اول آن در قالب درمانگاه تخصصي ديابت ثمين در تاريخ بيست و سوم آبان ماه افتتاح شد.

شرکت دانش بنيان پژوهش کاو آفاق وابسته به پژوهشکده علوم غدد درون‌ريز و متابوليسم اقدام به راه‌اندازي سامانه جامع ديابت نمود که فاز اول آن در قالب درمانگاه تخصصي ديابت ثمين در تاريخ بيست و سوم آبان ماه افتتاح شد.

در آغاز اين مراسم دکتر فرزاد حدائق رئيس مرکز تحقيقات و پيشگيري از بيماري‌هاي متابوليک طي سخناني به شيوع ديابت و چالش‌هاي اصلي مواجهه با آن از جمله تشخيص ديررس و معضلات ناشي از آن اشاره کرد. سپس دکتر شهرام علمداري، معاونت پشتيباني پژوهشکده غدد، ضمن بيان اهداف تشکيل درمانگاه و عدم همخواني آن با اهداف پژوهشکده، تاسيس شرکت دانش بنيان را به عنوان يک راهکار براي هم سو ساختن اين دو باهم عنوان و با ذکر پتانسيل‌هاي موجود در حوزه‌هاي درمان و نيز آموزش متخصصان و مخاطبان عام ابراز اميدواري کرد تا اين درمانگاه بتواند در آينده علاوه بر ارائه خدمات درماني يک سيستم ثبت بيماران ديابتي را نيز راه اندازي کند.

در ادامه برنامه دکتر اميرعباس مومنان رئيس هيئت مديره شرکت پژوهش کاور آفاق به سخنراني پرداخت. وي ابتدا توضيحاتي در مورد تاسيس شرکت و تاريخچه و روند آن و نيز توفيقات کسب شده در توليد محصول يدوفوليک ارائه داد سپس با اشاره به وضعيت شيوع و بروز ديابت ويژگي‌هاي سامانه جامع ديابت از جمله 5 راهبرد اصلي آن شامل آموزش، خدمات درماني، ايجاد سيستم ثبت، پايش هوشمند و نهايتاً مشارکت و سازماندهي اجتماعي را تشريح و راهکارهاي هر کدام و پيشبرد گام به گام آنها را تشريح کرد.

سپس دکتر عزيزي رياست پژوهشکده با بيان شيوع و بروز ديابت در جهان، روند رو به رشد آن را به يک سونامي تشبيه کرد و آن را دليلي بر تاسيس درمانگاه عنوان نمود. وي با توضيح روند رو به رشد ديابت در جهان و سرعت بالاي آن، چشم انداز نگران کننده‌اي را براي آينده سلامت جوامع خصوصاً در کشورهاي در حال توسعه ترسيم کرد.

دکتر عزيزي با يادآوري برنامه کشوري ديابت آن را اقدامي مناسب توصيف و ضرورت ايجاد چنين سامانه‌اي در جمعيت‌هاي شهري را الزامي توصيف و ابراز اميدواري کرد تا اين درمانگاه بتواند علاوه بر برداشتن گامي در اين مسير، بتواند به جمع‌آوري اطلاعات براي انجام پژوهش‌هاي مبتني بر جمعيت نيز کارآيي داشته باشد.

رياست پژوهشکده در پايان با ذکر مجدد حجم قابل ملاحظه در معرض خطر ديابت خاطنشان ساخت که مقابله با اين امر نيازمند بازنگري در حوزه‌هاي سياستگزاري و عملياتي است.

در دنباله اين مراسم که با حضور اعضاي هيئت علمي، نمايندگان شرکت ‌هاي خصوصي، نمايندگان معاونت درمان دانشگاه و نيز رياست بيمارستان طالقاني برگزار گرديد درمانگاه تخصصي ديابت ثمين افتتاح و قسمت‌هاي مختلف آن مورد بازديد مدعوين قرار گرفت.

  • گروه خبری : اخبار عمومی,آرشيو اخبار
  • کد خبر : 39011
کلید واژه
تنظیمات قالب