×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1398/02/18 - 09:47
  • بازدید : 840
  • تعداد بازدید : 56
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

دکتر گلاله اصغری برنده جايزه جهانی «شوشا»

دكتر گلاله اصغری محقق جوان پژوهشکده غدد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برنده جايزه شوشا سازمان بهداشت جهاني در سال ۲۰۱۹ شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، سازمان جهانی بهداشت به خاطر بیشترین خدمات ارزنده دکتر اصغری و مشاركت فعال وی در مطالعات اپیدمیولوژی تغذیه در منطقه امرو(مدیترانه شرقی) جايزه شوشا در سال ۲۰۱۹ را به وی اعطا کرده است.

دکتر دكتر گلاله اصغریدانش آموخته دانشکده تغذیه و محقق پژوهشکده غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی است که خدمات ارزنده ای در راستای ارتقای سلامت عمومی بخصوص در حیطه تغذیه و دریافتهای غذایی جامعه و ارتباط آن با بیماری های غیر واگیر به ویژه غدد درون ریز مثل دیابت و چاقی داشته است.

وی مدرک دکترای تغذیه را سال ۹۷ ، فوق لیسانس را سال ۸۹ و لیسانس را سال ۸۵ از دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اخذ کرد. این محقق جوان از سال ۸۵ همکاری خود را با پژوهشکده غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه آغاز کرد و هم اکنون به عنوان پژوهشگر در مرکز تحقیقات تغذیه در بیماریهای غدد این پژوهشکده مشغول فعالیت است.

در کارنامه علمی و پژوهشی این پژوهشگر جوان مواردی نظیر همکاری در اجرای بیش از ۱۰۰ طرح تحقیقاتی در حیطه تغذیه و غدد، انتشار بیش از ۷۰ مقاله با موضوعات تغذیه در بیماریهای غدد در مجلات معتبر بین المللی، شرکت در کنفرانس های بین المللی، اخذ گرانت از معاونت پژوهشی ، همکاری در تالیف درسنامه برای دانشجویان علوم تغذیه به چشم می خورد.

از جمله جوایز و افتخارات دکتر گلاله اصغری می توان به مواردی نظیر انتخاب به عنوان دانشجوی برگزیده در جشنواره رازی سال ۹۳، دانشجوی برگزیده فوق لیسانس در جشنواره پژوهشی دانشگاه سال ۸۹، دانشجوی دکترای برگزیده در جشنواره پژوهشی سال ۹۵، دانشجوی برگزیده در جشنواره موقوفه بنیاد البرز سال  ۹۷و عضویت در بنیاد نخبگان اشاره کرد.

جایزه فلوشیپ بنیاد دکتر شوشا به فردی تعلق می گیرد که دارای سوابق علمی و اجرایی شاخص در حوزه سلامت و علوم پزشکی باشد و مسلط به زبان انگلیسی باشد )ارایه مدرکIELTS  یا(TOEFL.

گلاله اصغری متولد شهریور ۱۳۶۲، فارغ التحصیل رشته علوم تغذیه و محقق عالی پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛  تحصیلات خود در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری رشته تغذیه را در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گذرانده است.

وی با اشاره به اهمیت رشته تغذیه در ارتقای سلامت جامعه و پیشگیری و درمان بیماریها گفت: رشته تغذیه از جمله رشته­ هایی است که ارتباط تنگاتنگی با بسیاری از رشته­ های علوم پزشکی داشته و نقش موثری در هر دو حوزه پیشگیری و درمان بیماری ­ها ایفا می کند. البته در سالهای اخیر این رشته رشد چشمگیری از نظر پژوهشی و بالینی در دنیا داشته و ایران نیز از این موضوع مستثنی نبوده است.

دکتر اصغری با اشاره به آغاز فعالیت های پژوهشی خود از سال ۸۵ اظهار داشت: پس از اتمام دوره کارشناسی در سال ۸۵ برای انجام برخی امور پژوهشی با استادم دکتر میرمیران همکاری داشتم و از سال ۸۶ همکاری پژوهشی خود را با مرکز تحقیقات تغذیه در بیماری های غدد درون ریز پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی آغاز کردم.

وی که همزمان با دوران تحصیلش با این مرکز تحقیقات همکاری پژوهشی داشته و در حوزه های مطالعات اپیدمیولوژیک تغذیه با تمرکز بر اطفال، بیماریهای دیابت و سندرم متابولیک، کمبودویتامین Dبه فعالیت های پژوهشی پرداخته است، افزود: همکاری با این مرکز تحقیقاتی برجسته کشوری فرصت مناسبی برای من بود تا ضمن کسب تجربه در کنار اساتید گرانقدری چون استاد دکتر فریدون عزیزی، بتوانم برای یک آینده پژوهشی و آموزشی آکادمیک آماده شوم.

این محقق جوان برجسته تاکید کرد: پژوهش کاری دشوار است که شاید در گام­ های اولیه منجر به کسب نتیجه مطلوب نشود، اما موضوع مهم این است که پشتکار، عنصر اصلی پژوهش است. در این مسیر نباید هراسی از شکست داشت و قطعاً افرادی که در این مسیر با عزم جدی و پشتکار گام برمی دارند در نهایت به پیروزی خواهند رسید.

به گفته دکتر گلاله اصغری کسب افتخار و جوایز ملی و بین ­المللی برای هیچ یک از دانشجویان و محققان جوان کشور بعید و غیرمحتمل نیست و بدون تردید با توکل به خداوند متعال و تلاش شبانه­ روزی و بهره گیری از تجربیات و آموزه های اساتید برجسته دانشگاه این امر دست یافتنی خواهد بود. همچنان که جایزه بنیاد دکتر شوشا سازمان بهداشت جهانی در سال ۲۰۱۹  به یک محقق رشته علوم تغذیه از ایران تعلق گرفت.

محقق جوان برنده جایزه شوشا در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: به خود می­بالم که توانستم این افتخار را برای کشورم به ­ویژه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مرکز تحقیقات تغذیه در بیماری­های غدد درون ریز پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه کسب کنم و امیدوارم شاهد توفیقات ملی و بین­ المللی تمامی محققان جوان کشور باشم.

 

  • گروه خبری : اخبار عمومی,آرشيو اخبار
  • کد خبر : 77755
کلید واژه
تنظیمات قالب