درخشش پژوهشگران ايراني در کنگره انجمن تيروئيد آمريکا
هشتادو هفتمين کنگره سالانه ATA (انجمن تيروئيد آمريکا) هر 5 سال يک بار در کشور کانادا برگزار ميشود، اينبار از 26 تا 30 مهر 1396 در شهر ويکتورياي کانادا برگزار گرديد.
هشتادو هفتمين کنگره سالانه ATA(انجمن تيروئيد آمريکا) هر 5 سال يک بار در کشور کانادا برگزار ميشود، اينبار از 26 تا 30 مهر 1396 در شهر ويکتورياي کانادا برگزار گرديد.
در اين کنگره که بيش از 1400 نفر از کشورهاي مختلف دنيا شرکت داشتند و به عنوان معتبرترين کنگره ساليانه تيروئيد محسوب ميشود. پژوهشگران پژوهشکده علوم غدد درونريز و متابوليسم دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي يک سخنراني و چهار مقاله به صورت پوستر ارايه نمودند.
از مجموعه 484 مقاله ارسالي به کنگره (9%) 34 مقاله را ســـخنرانـــي انتخـــاب شده بودند که يکي از آنها مقاله پژوهشکده علوم غدد درونريز و متابوليسم بود. اين مقاله که توسط دکتر فريدون عزيزي ارايه شد تجربه 16 ساله منحصر بفرد در دنيا و در مورد درمان پرکاري تيروئيد با مصرف طولاني مـــدت متـــيمازول (5-10 سال) بود، براي اولين بار نشان داد که اين نوع درمان با بيش از 85% درمان قطعي بيماري تا 4 سال پس از قطع دارو همراه است، حال آنکه با درمان معمولي متداول (به مدت 1-5/1 سال) کمتر از 44% بهبودي حاصل ميشود. يافتههاي اين تحقيق مورد توجه خاص و بحثهاي مهمي در اين مورد گرديد و در اخبار پزشکي براي جامعه امريکا کانادا نيز انعکاس داشت.
همچنين دکتر عزيزي به عنوان عضو در جلسه هيئت تحريريه مجله thyroidکه داراي ضريب تاثير (IF)5/5 است، شرکت نمود. در اين نشست سردبير مجله تيروئيد از ايشان به عنوان نويسندمه مقاله مروري که يک ماه قبل در اين مجله منتشر شده و ظرف يک ماه بيش از يکهزار مراجعه براي استفاده داشته است، تقدير نمود.
شايان ذکر است که در سال 2017 سه کشور سوئد، امريکا و ايران بيشترين درصد قبولي مقالات ارسالي به مجله تيروئيد را داشتهاند. هر 5 مقاله قبول شده از ايران در سال 2017 از مرکز تحقيقات غدد درونريز، پژوهشکده علوم غدد درونريز و متابوليسم دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي بوده است.