×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1397/07/18 - 10:10
  • بازدید : 1565
  • تعداد بازدید : 47
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ماموريت دو روزه براي تشکيل "کنسرسيوم درمان کم‌کاري تيروئيد با ترکيب T3-T4" افتخاري ديگر براي نظام سلامت جمهوري اسلامي

ختلالات عملکرد تيروئيد از جمله شايعترين مشکلات حوزه غدد درون ريز و متابوليسم به شمار ميرود و توليد علم در اين محدوده منجر به تغييرات مکرر روزآمد در راهنماهاي باليني و رويکردهاي درماني نسبت به بيماران گوناگون اين دسته از بيماريها ميشود. با توجه به تنوع عملکرد و نيز اختلالات چندگانه اين غده مهم، نيازهاي دارويي جديد به موازات توسعه دانش پديد مي آيند. ترکيب T3-T4 (دو هورمون اصلي غده تيروئيد) از جمله داروهايي است که ميتواند دروازه اي نو در درمان کم کاري غده تيروئيد بگشايد.

به ابتکار و دعوت دکتر فريدون عزيزي، رئيس پژوهشکده علوم غدد درون ريز و متابوليسم،  جلسه براي تشکيل کنسرسيومي به همين منظور  دوشنبه نوزدهم شهريورماه 97 از ساعت 11 الي 17 در هتل هيلتون فرودگاه آمستردام برگزار شد. 

دکتر فريدون عزيزي، دکتر دومنيکو سالواتوره از دانشگاه ناپل ايتاليا، دکتر رابين پيترز از دانشگاه اراسموس هلند، دکتر بريت نايگارد از دانشگاه کپنهاک دانمارک و دکتر مارکومديسي از دانشگاه اراسموس هلند از ديگر دانشمندان برجسته بين المللي حاضر در اين نشست بودند. همچنين دکتر کالين ديان از دانشگاه کاريف انگلستان و دکتر ميرعليرضا تکيار از دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي از طريق اسکايپ در بحث‌ها شرکت داشتند.

ابتدا دکتر عزيزي در مورد سوابق درمان کم‌کاري تيروئيد، کاستي‌هاي درمان با لووتيروکسين در 15-20 درصد بيماران و مطالعات انجام شده در مورد فرآورده‌هاي دارويي ترکيبي T3+T4 و نيز پلي‌مرفيسم‌هاي ژنتيکي در ارتباط با آنزيم‌هاي دي‌آيدوينار که در توليد T3 از T4 موثر هستند، و امکان ارجحيت ترکيبات T3 آهسته رهش مخلوط با لووتيروکسين در درمان کم‌کاري تيروئيد صحبت نمود. ايشان همچنين در مورد برنامه Horizon 2020 و عنوان خاصي که کنسرسيوم مي‌تواند از طريق آنها از اعتبارات اين سازمان اتحاديه اروپا استفاده کند اطلاعاتي به حاضرين داد، سپس بحث و تبادل‌نظر در مورد تشکيل کنسرسيوم از اساتيد دانشگاه‌هاي فوق و احتمال ارسال پروپوزال براي H2020 به مدت 5 ساعت انجام گرديد.

حاضرين تشکيل کنسرسيوم متشکل از اساتيد دانشگاه‌هاي اروپا و دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي را مورد تاييد قرار دادند و مقرر شد که هر يک از اساتيد بخش‌هايي از پروپوزال اوليه را که بايد قبل از 2 اکتبر 2018 به H2020 ارسال شود تهيه کنند و آقاي دکتر تکيار پيگيري لازم براي دريافت مطالب و تهيه پروپوزال اوليه را انجام دهد. جلسه بعدي کنسرسيوم براي نهايي کردن اين پروپوزال روز پنجشنبه 18 سپتامبر از طريق اسکايپ انجام گرديد و پروپوزال براي بررسي قرار گرفتن در قالب پروژه Horizon 2020 اتحاديه اروپا ارسال شد. 

  • گروه خبری : اخبار عمومی,آرشيو اخبار
  • کد خبر : 68474
کلید واژه
تنظیمات قالب