جمعه ٠٢ فروردين ١٣٩٨ -

صفحه اصلي > نمایش اخبار

کارگاه رژيم درماني در مديريت ديابت و عوارض ناشي از آن
به تاييد مراجع علمي و آکادميک، پيروي از الگوهاي غذايي سالم اساس مديريت ديابت و پيشگيري از عوارض حاد و مزمن آن محسوب ميشود.
 ١٣٩٧/١٠/٣٠ - نظرات : ٠متن کامل >>
پژوهشکده غدد در نوزدهمين جشنواره ابوريحان
نوزدهمين جشنواره پژوهشي ابوريحان به مانند سنوات پيشين به همت دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي در تاريخ دوم دي ماه 97 در محل سالن امام خميني (ره) دانشکده پزشکي اين دانشگاه برگزار شد.
 ١٣٩٧/١٠/٣٠ - نظرات : ٠متن کامل >>
مديريت جديد گروه طب داخلي دانشگاه
ه اعتقاد اغلب پزشکان، طب داخلي شالوده علم پزشکي است و متخصصان اين رشته جايگاه ويژه اي در نظامهاي سلامت کشورهاي جهان دارند.
 ١٣٩٧/٠٩/٢١ - نظرات : ٠متن کامل >>
بيستمين سال مطالعه قند و ليپيد تهران
شصت درصد مرگ و بستري در بيمارستان ها به دليل بيماري هاي غير واگير است
 ١٣٩٧/٠٩/٢١ - نظرات : ٠متن کامل >>
ماموريت دو روزه براي تشکيل "کنسرسيوم درمان کم‌کاري تيروئيد با ترکيب T3-T4" افتخاري ديگر براي نظام سلامت جمهوري اسلامي
ختلالات عملکرد تيروئيد از جمله شايعترين مشکلات حوزه غدد درون ريز و متابوليسم به شمار ميرود و توليد علم در اين محدوده منجر به تغييرات مکرر روزآمد در راهنماهاي باليني و رويکردهاي درماني نسبت به بيماران گوناگون اين دسته از بيماريها ميشود. با توجه به تنوع عملکرد و نيز اختلالات چندگانه اين غده مهم، نيازهاي دارويي جديد به موازات توسعه دانش پديد مي آيند. ترکيب T3-T4 (دو هورمون اصلي غده تيروئيد) از جمله داروهايي است که ميتواند دروازه اي نو در درمان کم کاري غده تيروئيد بگشايد.
 ١٣٩٧/٠٧/١٨ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشــتی
پژوهشكده غدد درون ريز و متابوليسم
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم
تلفن : 22432500 - 021
پست الکترونیک : info@endocrine.ac.ir

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.