جمعه ٠٦ ارديبهشت ١٣٩٨ -

بازدیدکنندگان آنلاين : 1
 زمان بازدید : 0.22
کمیته علمی هفتمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران
هفتمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران با دیدگاهی نو به بخش مردمی در آذرماه سالجاری برگزار خواهد شد.
 ١٠:٢٩ - 1398/02/03 - نظرات : ٠متن کامل >>
برنـامـه كارگاه‌ها و سمپوزيـومهـاي سـال 98
رنـامـه كارگاه‌ها و سمپوزيـومهـاي سـال 98 پژوهشکده علوم غــدد درون ريـز و متابوليسم دانشگاه علـوم پزشكي و خدمات بهداشتی درمانی شهيـد بهشتي
 ١٠:٢٥ - 1398/02/03 - نظرات : ٠متن کامل >>
پیام تبریک نوروزی
 ١٠:١٣ - 1398/01/17 - نظرات : ٠متن کامل >>
جشنواره علمي فرهنگستان علوم پزشکي جمهوري اسلامي ايران
فرهنگستان علوم پزشکي جمهوري اسلامي ايران به منظور تشويق و ترغيب پژوهشگران و تکريم مقام والاي انديشمندان و نخبگان عرصه هاي مختلف علوم پزشکي جشنواره علمي برگزار مي نمايد. اين برنامه با ارزيابي پژوهش هاي علوم زيستي و پزشکي کشور، پژوهشگران برگزيده در رشته هاي علوم پايه و علوم باليني، همچنين پژوهشگر جوان، پژوهشگر برتر و دانشمند برگزيده دهه اخير را با اهداء جوايز نقدي و ديپلم افتخار فرهنگستان مورد تشويق قرار مي دهد.
 ١٠:١٠ - 1398/01/17 - نظرات : ٠متن کامل >>
دانشنامه سلامت معنوي اسلامي
پزشکي حرفه‌اي است براي حفظ، تامين و ارتقاي سلامت انسان‌ها و اين مهم انجام‌پذير نيست مگر اين که پزشک همه ابعاد وجودي انسان را بشناسد و در جهت حفظ، تامين و ارتقاي چهار بعد سلامت يعني سلامت جسمي، سلامت رواني، سلامت اجتماعي و سلامت معنوي انسان‌ها کوشا باشد. اين بخشي از پيشگفتار کتاب دانشنامه سلامت معنوياسلامي به قلم استاد دکتر فريدون عزيزي است که اخيرا به همت پژوهشکده علوم غدد درون ريز و متابوليسم دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي روانه فضاي فرهنگي جامعه گرديده است .
 ١٠:٢ - 1398/01/17 - نظرات : ٠متن کامل >>
دسترسی ها
تابلوی اعلانات

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشــتی
پژوهشكده غدد درون ريز و متابوليسم
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم
تلفن : 22432500 - 021
پست الکترونیک : info@endocrine.ac.ir

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.